Un alt fel de musaca!

Imi place musacaua ( dar , nu cea de cartofi ) cea de vinete ( mama , facea cea mai buna musaca de vinete …  ) dar … eu am vrut sa experimentez ceva nou , musaca de dovlecei ( imi plac foarte mult ) asa ca , la treaba !

Ingrediente: dovlecei 1 kg , carne tocata , ceapa , rosii , o legatura de marar , oua , ulei , sare , piper alb , susan , menta ( am vrut sa vad ce savoare are in aceasta combinatie ).

Mod de preparare: am ” cosmetizat” dovleceii , dupa care i-am taiat rondele subtirii si i-am lasat in „asteptare ”  , am tocat marunt ceapa , am unduit-o putin , am adaugat carnea tocata pentru a-i tine ” companie ” , pentru ca „petrecerea sa nu fie monotona” am adaugat si alti prieteni : sarea , piperul alb , mararul , cand totul a fost gata am dat „stingerea” adaugand doua oua ; am trecut la aranjare: un rand de dovlecei , putina menta , un strat carne , un strat rosii , operatiunea a continuat pana am folosit toate ingredientele , dupa care am bagat vasul la cuptor , cand a fost aproape gata , am batut doua oua peste care am presarat susan.

Iata rezultatul!

😉

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.