Supa crema de dovleac

Cu ceva timp in urma , am citit pe blogul lui Adi Hadean cum a preparat supa crema de dovleac ; cum reteta mi s-a parut imbietoare am zis ca merita sa incerc. 🙂

Ingrediente: dovleac , morcovi , telina , ceapa , usturoi , sare , piper ( am adaugat eu ) , smantana , busuioc , afumatura.

Mod de preparare: dupa ce le-am facut „toaleta” legumelor , le-am tocat si , frumos „incolonate” le-am trimis sa „plonjeze ” in apa cu sare; cand s-au fiert , se pune blendarul in supa si se face o crema destul de subtire; se amesteca 3 linguri de smantana cu supa dupa care se se pune in oala lasandu-se sa mai fiarba 10 minute ( pe foc mic), se adauga si kaiser rumenit si am servit cu crutoane de paine prajita.

Pofta buna!

🙂Picture 060

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.