Vine o vreme …

„Vine o vreme cand … dupa mult zbucium, durerea se ridica ca o pacla de ceata si tot ce mai auzi e glasul linistii. O liniste de mormant pentru ca ai intrat atat de adanc in interiorul tau incat nu mai stii daca traiesti sau nu. Vine o vreme … cand dupa multa lupta descoperi ca de fapt adversarul tau era în tine, nu in afara ta, nu in ceilalti. Astfel descoperi ca acest dusman n-a facut decat sa provoace acea parte din tine care se afla în stare latenta si sa scoata la lumina tot ce e mai bun si mai frumos din tine.

Vine o vreme … cand  toata revolta ta se ridica precum un fum spre cer pentru ca nu-si mai are rostul si realizezi ca de fapt n-a fost decât o etapa de scurta durata dintr-un proces de purificare. Vine o vreme cand lacrimile au secat de la atata suferinta si ca un izvor care si-a indeplinit menirea, te atentioneaza ca e cazul sa cauti apa vie in alta parte. Atunci iti dai seama ca esti una cu Tot, doar ca mintea ta nu poate estima ce inseamna acest Tot. Stii ca nu esti decat o parte din Intreg, dar stii ca in acelasi timp esti Intregul.

Vine o vreme … cand ai obosit sa mai lupti pentru ca ai uitat de ce si pentru ce luptai. O vreme când cauza se contopeste cu efectul, cand scopul se contopeste cu esenta care nu are alt scop decat acela de a fi … esenta. Vine o vreme cand nu mai ai pentru ce sa lupti pentru ca in realitate ai invins.

Vine un timp … cand totul ajunge la un sfarsit, pentru ca altfel nu ar putea s-o ia de la capat.

Si vine o zi … cand un nou inceput iti bate la usa. Un inceput luminos, plin de entuziasm dar care, spre deosebire de celelalte inceputuri, de data aceasta e o samanta care contine in ea experienta infloririi, a vietii si a mortii. Caci vine un timp cand nu va mai exista timp si o zi care nu va mai fi nici zi, nici noapte…”

Adela Moldovan – Lectii din viata

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... for my soul ... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.