Tandoori ckichen

… este un fel indian de a gati carnea de pui, foarteee gustos si usor de preparat …
Am folosit pulpe de pui superioare, pe care le-am crestat pana la os. Din 200 ml de iaurt gros, o lingurita usturoi ras, una de ghimbir ras, una de garam masala, sare,  piper, zeama de lamaie si 2 linguri ulei, am facut o marinata in care am „invitat” carnea sa stea pentru 24 de ore ( se poate lasa si mai putin ).
Am rumenit puiul in putin unt, dupa care l-am „transferat” intr-o tava trimitandu-l in cuptorul incins.
… yummmy …
🙂 🙂
Picture 001
… il parafrazez pe „mentorul” meu Adi Hadean : „sa aveti un pic de curaj in bucatarie”!
🙂

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s