In ziua in care m-am iubit cu adevarat

”In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inteles ca in toate imprejurarile , ma aflam la locul potrivit , in momentul potrivit.
Si atunci , am putut sa ma linistesc.
Astazi , stiu ca aceasta se numește  …  Stima de sine.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am realizat ca nelinistea si suferinta mea emotionala , nu erau nimic altceva decat semnalul ca merg impotriva convingerilor mele.
Astazi , stiu ca aceasta se numeste  …  Autenticitate.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa doresc o viata diferita si am inceput sa inteleg ca tot ceea ce mi se intampla , contribuie la dezvoltarea mea personala.
Astazi  , stiu ca aceasta se numeste  …  Maturitate.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am început sa realizez ca este o greseala sa fortez o situatie sau o persoana , cu singurul scop de a obtine ceea ce doresc , stiind foarte bine ca nici acea persoana , nici eu insumi nu suntem pregatiti si ca nu este momentul  …
Astazi , stiu ca aceasta se numeste  …  Respect.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inceput sa ma eliberez de tot ceea ce nu era benefic  …  Persoane , situatii , tot ceea ce îmi consumă energia. La inceput , ratiunea mea numea asta egoism.
Astazi , stiu ca aceasta se numeste  …  Amor propriu.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa-mi mai fie teama de timpul liber si am renuntat sa mai fac planuri mari , am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astazi fac ceea ce este corect , ceea ce imi place , cand imi place si in ritmul meu.
Astazi , stiu ca aceasta se numeste  … Simplitate.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa mai caut sa am intotdeauna dreptate si mi-am dat seama de cat de multe ori m-am inselat.
Astazi , am descoperit  …  Modestia.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat  , am incetat sa retraiesc trecutul si sa ma preocup de viitor. Astazi , traiesc prezentul , acolo unde se petrece intreaga viata. Astazi traiesc clipa fiecarei zile.
Si aceasta se numeste  …  Plenitudine.
In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inteles ca ratiunea ma poate insela si dezamagi. Dar daca o pun in slujba inimii mele , ea devine un aliat foarte pretios.
si toate acestea inseamna  …  Sa stii sa traiesti cu adevarat.”

Charlie Chaplin

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în Hello world și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.