Budinca cu sunca

Rasfoind presa, am dat peste o reteta care mi s-a parut interesanta: budinca cu sunca si,
mi-am spus ca merita s-o incerc.
Ingrediente: 4 fire de praz, 150 g sunca presata, 4 linguri smantana groasa, 2 linguri cascaval ras, 3 linguri faina, 20 g unt, 4 oua.

Mod de preparare: am folosit partea alba a prazului pe care l-am taiat rondele si le-am pus la fiert in apa cu sare circa 10 minute, dupa care le-am pus la scurs in sita. Am amestecat galbenusurile cu smantana si cele 2 linguri de cascaval ras, am adaugat prazul, sunca (taiata cubulete ), albusurile batute spuma si faina, condimentand cu piper. Am turnat compozitia intr-o forma rotunda unsa cu unt si am introdus-o in cuptorul preancalzit pentru circa 40 de minute, inainte de a scoate budinca am presarat putin cascaval deasupra.

Iata rezultatul.

O reteta usor de facut si foarte buna.

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.