Porumb cu mozzarella

* Ingrediente:

* O cana porumb dulce
* 1/2 mozzarella ( am folosit branza afumata si a fost excelent )
* 2 linguri unt
* 3 linguri de maioneza
* 1 lingurita zahar
* patrunjel

* Mod de preparare:

Se clateste porumbul si se pune la scurs.
Se topesc 2 linguri de unt intr-o tigaie preancalzita, dupa care se adauga porumbul si se prajeste pentru 5 minute la foc mediu.
Se adauga deasupra 3 linguri de maioneza si o lingura de zahar si se mai lasa pentru 2 minute ( timp in care se amesteca cu o paleta ).
Se pune porumbul intr-un vas termorezistent, se pune deasupra mozzarella si patrunjel si se baga la cuptor pentru 3 minute, până se topeste branza.

069

I love Korean cuisine!!!

🙂

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s