Prajitura cu branza si mac

Un desert foarte interesant a carui reteta am descoperit-o de curand si, pe care merita sa-l incercati.

* Ingrediente:|

* 250 g biscuiti faramiciosi
* 125 g unt
* 25 g unt pentru tava
* 500 g branza de vaci
* 150 g zahar
* 2 linguri faina
* 3 oua
* 250 ml frisca lichida
* 3 piersici din compot
* 2 linguri mac

* Mod de preparare:

Untul topit se amesteca cu biscuitii sfaramati. O forma de cozonac se tapeteaza cu hartie de copt care sa depaseasca marginile, se unge cu unt si se pune amestecul de biscuiti si unt. Se preseaza pentru a obtine un strat omogen.
Branza de vaci se mixeaza, se adauga zaharul, faina si ouale unul cate unul. Se pune frisca, se amesteca si se pun macul si fructele bine scurse si taiate marunt. Se amesteca usor.
Se toarna totul in forma si se coace 50-55 de minute. Se lasa sa se raceasca în forma si apoi se scoate tragand usor de marginile hârtiei de copt.

10538668

… yummy, foarteee bunaaa …

🙂

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s