„Moare o lume pentru ca alta sa se nasca…”

„Dincolo de panica si frica, de nebunia cumparaturilor facute fara rost, de glumele uneori nesarate, ce vin tot dintr-o teama ascunsa, dincolo de toate astea, s-a facut liniste. Linistea de care umanitatea nu a mai avut parte de foarte multi ani, poate prea multi sa fie spre binele nostru. Este afara o liniste teribila, in toata lumea asta. Oamenii s-au oprit in loc in nebunia care s-a numit impropriu: VIATA !
Abia acum ar trebui sa intelegem ca ceea ce am trait, pana a inceput pandemia, nu era viata noastra.  Fiecare dintre noi alerga dupa ceva, dupa cineva si mai ales dupa putere si bani. Ca banii confera putere sau puterea confera bani, nici nu mai are importanta.
Important e ca omenirea asta continua, omenirea calca peste orice si peste oricine. Omenirea si-a vandut sufletul, a uitat sa iubeasca, sa zambeasca, sa dea dovada de empatie, toleranta, intelegere si mai ales iertare. Doar ca a venit o secunda in viata noastra in care suntem nevoiti sa ne izolam.  Izolarea nu e un lucru rau.  Vom avea o vreme sa ne imprietenim din nou cu noi, cu oamenii la care tinem, cu familiile noastre, cu sufletele noastre. Dumnezeu, divinitatea, Universul sau cum vreti voi sa-i spunem nu face nimic la intamplare.  Din toata nebunia asta, vor aparea si lucruri bune, poate marete. Moare o lume pentru ca alta sa se nasca !

Suntem obligati sa o facem. Daca nu vom avea taria sa renastem, vom fi obligati intr-un fel sau altul, importanta este intrebarea, nu raspunsul: De ce se intampla acest lucru pentru noi toti ?”, a adăugat.

Daca ne uitam afara, ghioceii, iarba, copacii, pasarile, animalutele isi vad de viata lor, neatinse. Pentru intregul pamant viata merge mai departe, dupa randuiala Domnului, doar ca pentru oameni, totul s-a naruit.
La intrebarea: DE CE? vom avea raspunsul cand totul se va termina. Putem doar sa speram ca totul se va termina cu bine. Cand noi, oamenii, ne credem Dumnezei, Dumnezeu alege un virus, ceva care nu se vede sa ne arate tuturor, noua, masura. Sa intelegem ca vine o vreme pentru toate.
Sanatate multa si izolare intru luminare !

* Autor: parintele Iosif

 

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în Hello world și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la „Moare o lume pentru ca alta sa se nasca…”

  1. Ioan M. zice:

    A republicat asta pe Cronopedia.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.