Piept de pui in stil francez !

Imi place sa gatesc, incerc tot felul de retete noi 😊, asa este si acest fel de mancare simpla cu un gust intens si o aroma irezistibila. 😉

* Ingrediente:

* 400 g piept pui
* 2 cepe
* 4 linguri maioneza
* 4 linguri smantana
* 160 g cascaval
* 2-3 catei de usturoi
* ulei
* sare, piper, boia dulce de ardei,
* marar

* Mod de preparare:

Taiati ceapa semi-inele; taiati pieptul de pui in jumatati, apoi il taiati in felii cu grosimea de circa 1-2 cm.
Intr-un bol puneți maioneza, adaugati smantana, usturoiul pisat, boia de ardei dulce, piper negru, 100 g de cascaval ras, mararul tocat amestecand pana obtineti o compozitie.
Ungeti cu ulei un vas termorezistent si aranjati primul strat de piept de pui. Condimentati cu sare, piper negru si acoperiti cu jumatate de compozitia rezultata.
Repartizati uniform un strat de ceapa si asezonati cu sare si piper. Acoperiti cu ultimul strat de piept de pui, condimentati cu sare si piper. Puneti amestecul ramas de smantana cu cascaval. Aranjati ultimul strat de ceapa, la fel asezonati cu sare si piper.

Webp.net-resizeimage (3)

Repartizati uniform 60 g de cascaval ras si dati tigaia la cuptorul preancalzit , pentru 35-40 de minute.

Savurati cu placere !!!

587eed3a80a5dff11e468dec5fee1bab

* Sursa: savurostv

Despre lacrimaroua

“If you’re alone , I’ll be your shadow. If you want to cry , I’ll be your shoulder. If you want a hug , I’ll be your pillow. If you need to be happy, I’ll be your smile.But anytime you need a friend , I’ll just be me!”
Acest articol a fost publicat în ... experinte in bucatarie ... și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Piept de pui in stil francez !

  1. Aila zice:

    Cred ca este bun.Nu am stiut reteta.Am sa incerc.O seara minunata!

    Apreciat de 2 persoane

  2. DORU OWNER OF THE SITE zice:

    Mmmmm,…..eu ce sa mai zic m-am saturat de cand ma tot uit pe aici,multumesc mult lacrimaroua-diminetii..o zi cu soare, sa toate cate or mai fi.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.