… mai zilele trecute, am citit o reteta in care „actorii principali” erau vinetele, rosiile si ceapa …
* Ingrediente:
* vinete 3 bucati
* rosii 2 bucati
* ceapa rosie o bucata
* 50 ml de ulei
* sare o lingurita
* Mod de preparare:
Vinetele se spala si se taie in jumate apoi se cresteaza cu un cutit adanc, se pun intr-o tava si se stropesc cu putin ulei, se baga la cuptor ( incalzit in prealabil ) timp de 30-40 de minute pana se rumenesc frumos.
Incercati sa nu faceti bucatile de vinete prea marunte, lasati-le mai cubulete.
Adaugati ceapa taiata fideluta, apoi puneti rosiile taiate cubulete, sarea si 3-4 linguri de ulei.
Salata este foarte gustoasa daca sta cateva ore la frigider.
* Sursa: http://www.lalena.ro/
Pingback: A doua leapșă :) | Gânduri de primăvară